Ingen kommentarer endnu

Ny hjemmeside lanceret

Sankt Ansgars Kirkes seneste hjemmeside blev lavet i 2009, og siden da har den teknologiske udvikling ført så meget nyt med sig, at det nu er nødvendigt at lancere en ny hjemmeside.

At lave en side, så den virker harmonisk og professionel og samtidig kan tilbyde smarte funktioner kræver ofte mange penge. Men med vores begrænsede økonomi viste det sig hurtigt umuligt at satse på et samarbejde med et firma, der skulle lave siden for os.

Derfor har vi været utroligt glade for, at Daniel Petersen, som normalt også hjælper som assisterende ceremonimester under messerne, har villet hjælpe os med al den tekniske arbejde. Han har lavet et kæmpe arbejde helt gratis, og skal have en stor tak for det. Han skal også have tak for at påtage sig hvervet som webmaster for siden fremover.

I dag er siden så blevet lanceret, og såvel menighed som interesserede vil forhåbentlig finde den smuk og velfungerende.

Nogle mindre forbedringer skal stadig laves. Kalenderen mangler nogle funktioner endnu, og vi er ved at sætte sider op på andre sprog, så turister og andre besøgende kan få de relevante oplysninger på hovedsprogene.

Skriv en kommentar