Børn og unge er Kirkens fremtid. Derfor ønsker vi at tilbyde aktiviteter, der får børn og unge til at føle sig hjemme i menigheden.

Familiemesser: Den 2. søndag i måneden er der familiemesse, hvor prædiken og liturgi er tilpasset børnene.

Til Familielørdag d. 3. lørdag i måneden i menighedssalen kl. 14.30 mødes unge familier mødes til katekese, fællesspisning og hygge. Familier med små og mellemstore børn er velkomne til at dukke op.

Despertar Cristiano katekese for spansktalende førskolebørn har fået en forrygende start i efteråret 2023 og fortsætter d. 1. lørdag om måneden kl. 10.00-11.30 i undervisningslokalet på 1. sal i præstegården.

Sankt Ansgars Unge Katolikker er en lokalforening inden for Danmarks Unge Katolikker og er bl.a. involveret i vores undervisning af 1. kommunikanter og firmander.

De har nu en instagram-profil, som hedder Sct.ansgar.kbh

Hver 3. mandag i måneden inviterer Sankt Ansgars Unge Katolikker til tilbedelse for unge. Det starter kl 18 i kirken, hvor man kan sidde i stilhed foran Kristus, synge med på nogle Taizésange, bede rosenkrans, eller hvad man ellers har brug for. Der er mulighed for skriftemål. Kl. 19. går vi over i menighedssalen og spiser pizza sammen og hygger.

Unge under 35 år inviteres til filmaften mandag d. 4. marts kl.19.00 i undervisningslokalet i præstegården: Sognets unge er meget velkomne til åbningsaftenen for dette nye initiativ, hvor vi hver første mandag i måneden fra nu af, under ledelse af Peter Andreas Munk Nielsen og Rasmus Münchow, viser verdens første historiske og bibelbaserede tv-serie om Jesu liv, THE CHOSEN. Den er crowdfunded, prisbelønnet og amerikansk produceret.