Ingen kommentarer endnu

Julen i Sankt Ansgar

Kære Sankt Ansgars menighed,

At julen bliver meget anderledes i år, er vi nok alle klar over.

Juleaften med 400 mennesker til familiegudstjeneste kl. 16 og 200 til midnatsmesse,- nej ikke i år!

Vi håber, at kirken er åben og vi må være 70 syngende mennesker til messe, sådan som det har været de seneste måneder. Og for at så mange som muligt af menigheden kan få mulighed for at komme i kirke i julen, har vi ikke billetto- system i julemesserne, men i stedet bliver der lavet 70 adgangskort til hver af følgende messer:

  • Lillejuleaften, kl. 16.00 Familiemesse
  • Juleaften, kl. 14.00 Familiemesse
  • Julenats midnatsmesse (24.00)
  • Juledags pontifikalmesse kl. 10.00
  • 2 juledag (Sankt Stefans dag) kl. 10.00 messe med julesalmer
  • Julesøndag, 27. dec, ( Den hellige Families fest) kl. 10.00

Adgangskort kan hentes i kirken eller på kirkens kontor fra 1. december. Men vær opmærksom på, at man til en begyndelse kun kan hente adgangskort til én af de 6 messer, dette for at kunne give 420 menighedsmedlemmer adgang til én af julens messer. Telefonbestillinger modtages også tirsdag, torsdag og fredag fra 9.00-12.00, men man skal efterfølgende afhente adgangskort på kirkens kontor.

For at give de yngste mulighed for at se julekrybben og synge en eller to julesange indbyder vi til børneandagter kl. 16 til 17 følgende dage: 21., 22. og, 28., 29. og 30. december. Kirken er som vanligt åben fra morgen kl. 7 til aften kl. 18, men til børneandagter tænder vi mere lys og man kan komme helt hen til julekrybben og vi fra huset er til stede, så vi håber dermed at kunne råde lidt bod på pladsrestriktioner til messerne.

Med ønsket om en god adventstid, en glædelig jul og et godt og helsebringende nyt år.

Ulla Elmquist,

Sakristan og menighedsrådsformand

Skriv en kommentar