Økumenisk Kirkevandring i indre København tirsdag d. 28. maj 2024

Nu er det tid til den årlige økumeniske kirkevandring i indre København.

Sådan har det været siden 1955, men den snart 70-årige går nye veje og er flyttet til et senere – og varmere – tidspunkt på året, nemlig d. 28. maj.

Som sædvanligt begynder vandringen i Sankt Pauls Kirke kl. 18.30 og fortsætter derefter via fire forskellige ruter rundt hos de øvrige medvirkende kirker til fælles afslutning i Gustavskyrkan.

Forbindelsen til bedeugen opretholdes ved, at bedeugens tema stadig også er tema for Kirkevandringen – i år er det taget fra Luk. 10,27: Du skal elske Herren din Gud og din næste som dig selv.

Vel mødt ønsker Alban- og Sergijsamfundets bestyrelse og kirkevandringens kirker og menigheder.

Kirkevandringen i København og den økumeniske gudstjeneste tilrettelægges af Alban- og Sergijsamfundet i Danmark i samarbejde med Sankt Pauls Kirke (luthersk, folkekirken) Jerusalemkirken (metodistisk), Sankt Ansgars Kirke (romersk-katolsk), Sankt Alexander Nevskij Kirke (russisk-ortodoks), St. Alban’s Church (anglikansk) og Svenska Gustavskyrkan (luthersk).

Du kan læse mere om vandringen på Alban- og Sergijsamfundets hjemmeside, hvor den endelige rute også vil blive lagt op. http://albanogsergij.dk/
(Foto: Kirkevandringens afslutning i Svenska Gustafskyrkan 2023. Credit: Hasse Ferrold)