Italiano
Français
Español
Deutsch
English

Bliv frivillig

Der er gode muligheder for at arbejde frivilligt i Sankt Ansgars Kirke.

Hvis du har ideer til fællesskaber, og vil byde ind med praktisk hjælp, eller hvis du har lyst til at engagere dig, bedes du kontakte frivillig-koordinator Rikke von Zastrow, så kan vi sammen finde ud af, hvilke ønsker og kompetencer du har.

Frivillig-koordinator

Rikke von Zastrow
Telefon: 2614 6051
E-mail: rvz@remove-this.sanktansgar.dk


Grupper

Vi har pt. følgende grupper:

Kirkekaffen: Kaffeværterne arrangerer, i grupper, fælles kaffe med brød søndag efter højmessen. Hvis du har lyst til at være med i dette fællesskab, så kontakt koordinator John Rosing.

Bogsalg: Hvis du har lyst til at være med til at sælger bøge og andre genstande søndag efter højmessen, så kontakt ansvarlig Gordon Eriksen.

Besøgstjenesten: Hvis du har lyst til at bruge et par timer på at besøge ældre eller syge fra menigheden, der ikke kan komme i kirke, så kontakt koordinator VACANT (Kontakt frivillig-koordinator, hvis du er god til koordinering af besøgstjenesten eller har lyst til at deltage).

Sociale medier og hjemmeside: Hvis du har mod på at være Sankt Ansgars Kirkes webredaktør og lægge nye tekster og billeder på hjemmesiden i TYPO3, så kontakt frivillig-koordinator. Hvis du i øvrigt har interesse i at være webredaktør for sociale medier og har kendskab til kommunikation, så kontakt frivillig-koordinator.

Katekese: Hvis du har erfaring eller interesse i undervisning indenfor Kirken, så kontakt frivillig-koordinator. Vi har undervisning i følgende grupper: KUK, førstekommunion, DUK, firmelse, HUK, voksne, KÆK.